Snart är det dags för årets mest stjärnspäckade fest. I år tar MAX Burgers firandet till en ny nivå med sin mest exklusiva satsning någonsin: en trerätters bankettmeny med Kalix Löjrom i huvudrollen. Menyn är framtagen av chefskocken Jonas Mårtensson, inspirerad av svenska smaker och traditioner.
MAX Burgers bjuder in till en smakupplevelse utöver det vanliga med sin nya Bankettmeny. Menyn, som serveras i begränsad upplaga på fyra utvalda MAX-restauranger i Stockholm, är ett hyllning till den svenska festtraditionen i december.
Bankettmenyn inleds med frasiga potatiscylindrar toppade med 30 gram Kalix Löjrom, rödlök, gräddfil, dill och citron. Som huvudrätt erbjuds den klassiska Grand Chicken Parmesan eller vegetariska Crispy Supreme, och måltiden avslutas med en varm hallonpaj och vaniljglass. Allt ackompanjeras av en iskall Pommac för en komplett festkänsla.
– ”Vi ville ta med lite av stjärnglansen från festen till våra gäster och samtidigt hylla svenska smaker,” säger Jonas Mårtensson, chefskock på MAX Burgers.
Den exklusiva menyn, som kostar 299 SEK, är tillgänglig mellan den 6–10 december eller tills lagret är slut. Gäster är välkomna till MAX Kungsgatan, Hötorget, Hamngatan och Vasagatan för att prova på denna unika kombination av lyx och vardagsnära matglädje.
Text: Michael Anderss – Butiksnytt