Bakade i Fazers eget bageri i Lidköping, Västergötland, kommer nu två härligt smakrika nyheter till brödhyllan. Fazer Havrebulle och Fazer Havrebulle Morot, båda med fulkornshavre som bas. Bröden är märkta med ursprungsmärkningen ”Från Sverige”.
Nyheterna Fazers Havrebullar är smakrika bröd bakade på fullkornshavre och innehåller spannmål från egen kvarn i Lidköping. Havrebullen är perfekt att rosta, men också god att äta som den är.
– Vi är glada att nu stärka upp vår brödhylla med ytterligare två alternativ som passar både som frukost och som mellanmål. Nyheterna bär ”Från Sverige”- märkningen på förpackningen då vi är stolta över vår svenska produktion och vill lyfta fram det till våra konsumenter, säger Tove Lundgren, Brand and Portfolio Manager på Fazer Bageri.
Fazer Havrebulle
Fazer Havrebulle är bakad med groddad fullkornshavre, en trendande ingrediens som bidrar till en mild smak.
Fazer Havrebulle med morotssmak
Fazer Havrebulle Morot har en mild smak av havre och morot.
För produktinnehåll se här.
Havrebullarna säljs i paket om 6 Havrebullar/paket. Lansering i butik från vecka 7.
Från Sverige
Den frivilliga ursprungsmärkningen för svenska råvaror, livsmedel och växter. Märket betyder att varan är odlad, född och uppfödd, förädlad, förpackad och kontrollerad i Sverige.